Advocaat Christophe

Christophe houdt zich voornamelijk bezig met M&A, contractenrecht, vennootschapsrecht en handelsrecht. Hij heeft zeer veel ervaring in commerciële- en vennootschapstransacties, (re)organisatie van ondernemingen (oprichtingen, administratieve en juridische verplichtingen, herstructureringen en vereffeningen), het onderhandelen en opstellen van allerlei complexe commerciële- en vennootschapscontracten en geschillenbeslechting. Christophe werkt zowel voor KMO’s als voor grote en beursgenoteerde ondernemingen.

Alvorens hij in 2017 Questa Advocaten als partner heeft vervoegd, werkte Christophe in de bedrijfswereld en als advocaat bij internationale topkantoren. Omwille van zijn uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven en zijn no-nonsensestijl, wordt op hem ook beroep gedaan voor project management en legal crisis management.

Christophe is gastdocent aan de KU Leuven en is verbonden aan het Instituut voor Verbintenissenrecht. Hij is eveneens plaatsvervangend vrederechter in de gerechtelijk kantons Diest, Tienen en Landen-Zoutleeuw.

Christophe behaalde een diploma bedrijfsbeheer, optie rechtspraktijk aan de Plantijn Hogeschool Antwerpen en een diploma rechten aan de Vrije Universiteit Brussel (met grote onderscheiding).

Diploma’s

Licentiaat Rechten, Vrije Universiteit Brussel (met grote onderscheiding)
Graduaat Bedrijfsbeheer, optie rechtspraktijk, Plantijn Hogeschool

Andere activiteiten

Gastdocent Katholieke Universiteit Leuven
Voormalig assistent en wetenschappelijk medewerker Instituut voor Verbintenissenrecht
Plaatsvervangend Vrederechter gerechtelijk kanton Diest
Lid van de Nederlandstalige Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel
Adres Oude Mechelsestraat 165, 1853 Brussels

Mobile +32 494 22 32 71